Antalya’nın Manavgat ilçesinde evinden sınava gitmek için çıkan ve kendisinden yaklaşık 3 aydır haber alınmayan üniversite öğrencisinin Kemer ilçesinde bir otelde çalıştığı ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu (MYO) İşletme Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencisi Burak Küçük (22), 1 Haziran’da final sınavı için kaldığı evden çıkmış, ev arkadaşları Küçük’ten bir daha haber alamayınca durumu ailesine bildirmişti. Kütahya’da oturan baba İrfan Küçük ve ailesi Manavgat’a gelerek emniyet ve jandarmadan yardım istemiş, kayıp üniversitelinin bulunması için çalışma başlatılmıştı.
Antalya ve ilçelerine asılan kayıp aranıyor ilanı gören bir kişi, aileye haber vererek, Küçük’ün kendi çalıştığı otelde çalıştığını ihbar etti. Bunun üzerine Kemer ilçesi Göynük’te bir otele giden ailesi, kayıp olan Burak Küçük’ü otelde çalışırken buldu. Daha sonra ailesi ile birlikte Manavgat’a gelen ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra ifade veren Küçük’ün, ailesine "Biraz kafa dinlemek istedim" dediği öğrenildi. Ailesi, Küçük’ün sağlığının yerinde olduğunu ve çok konuşmak istemediğini belirtti.