Kocaeli’nin Körfez ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlardan biri takla atarak ters döndü. 3 kişinin yaralandığı kazayı izlemek isteyenler ise yol kenarını tribüne çevirdi.

Kaza Körfez ilçesi Tütünçiftlik mevkii D-100 Karayolu İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan sürücüsünün adı öğrenilemeyen 34 NR 5349 otomobil, iddiaya göre başka bir araç tarafından sıkıştırıldı. Kendisini sıkıştıran araçlardan kaçmaya çalışan 34 NR 5349 plakalı otomobil önce bariyerlere daha sonra da Ziya P. idaresindeki 34 TK 3656 plakalı cipe çarparak ters döndü. Ters dönen otomobildeki sürücü olay yerinden kaçarken cipte bulundukları yerde sıkışan 3 kişi ise yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan Merban, Maziye ve Emre P.’yi sıkıştıkları yerden çıkarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar sağlık ekiplerince Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonrasında toplanan meraklı kalabalık ise yol kenarını seyirci tribününe çevirdi. Meraklı gözlerle kaza alanını izleyen kalabalık, araçlar çekilene kadar kaza alanından ayrılmadı. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu İstanbul istikametinde ise uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan araçlar çekicilerle olay yerinden kaldırılırken, polis ekipleri kaza ile alakalı inceleme başlattı.