Bolu’da kız arkadaşına ormanlık alanda cinsel istismarda bulunan ve kolunu kırık camla kesen 19 yaşındaki şahsın yargılanmasına başlandı. Tutuksuz yargılanan Mustafa A., “4-5 aylık sevgililik dönemimiz oldu. Biz bu süre içerisinde hiçbir şekilde cinsel ilişkiye girmedik” derken, mağdur D.S.Y. (16) ise, “Kendisine inandım ve şikayetçi olmadım. Ama bana yaptıklarının cezasını çekmeli” diye konuştu.
Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, iddiaya göre, 2015 yılının Temmuz ayında meydana gelen olayda 16 yaşındaki kız arkadaşı D.S.Y.’yi Abant yolunda piknik yapmak amacıyla ormanlık alana götüren 19 yaşındaki Mustafa A., bir süre alkol aldıktan sonra kız arkadaşına cinsel tacizde bulundu. Ardından kız arkadaşının koluna kırık camla isminin baş harfini yazan Mustafa A. olaydan sonra gözaltına alındı. Küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismar suçundan 16 yıl hapis istemiyle tutuksuz yargılanan Mustafa A., mahkeme salonunda suçlamaları kabul etmedi. D.S.Y. ile 5 aylık ilişkisi olduğunu ifade eden Mustafa A., “5 aylık süre zarfında hiç ilişkiye girmedik. Zaman zaman yalnız kaldığımızda öpüştük. İlişkimiz bittikten sonra benden intikam almak için iftira attı” dedi.
D.S.Y. ise, “Beni piknik yapmak bahanesiyle ormanlık alana götürdü. Bana cinsel istismarda bulundu. Ona inandığım için şikayetçi olmadım. Cezasını çekmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.
Duruşma tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi.