İzmir’in Buca ilçesinde bir kadın, kızının gözü önünde başka bir kadın tarafından bıçakla boğazı kesilerek öldürüldü. Zanlı, öldürdüğü kadının eşiyle ilişkisi olduğunu ileri sürüldü.
Olay, saat 17.00 sıralarında, Buca Koop. Mahallesi 1408 Sokak’taki apartmanda meydana geldi. Evli ve 3 çocuk annesi M.C. (33) 15 yaşındaki kızı A.C ile birlikte ablası N.T.’nin evine misafirliğe geldi. M.C.’nin komşusu olan A.T. (31) isimli kadın da bir süre sonra aynı adrese geldi. A.T. isimli kadın ile M.C. isimli kadın arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile iddiaya göre, A.T. yanında getirdiği bıçakla M.C.’yi kızı A.C.’nin gözü önünde boğazını kesti.
POLİS KISA SÜREDE YAKALADI
Katil zanlısı olay yerinden kaçarken M.C. kanlar içerisinde yere yığıldı. Şok geçiren A.C., annesi için çevredekilerden yardım istedi. Durumun bildirilmesi ile gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde M.C. isimli kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Öte yandan olay sonrası kaçan katil zanlısı A.T., polis ekiplerince yakalandı. M.C.’nin cesedi olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
KOCASI İLE İLİŞKİ YAŞADIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
Gözaltına alınan zanlı A.T., sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Ev kadını M.C.’nin kocasının, yaklaşık 4 ay önce, A.T.’nin kocasıyla ilişkisi olduğu iddiasıyla M.C. ile boşanma kararı aldığı, daha sonra M.C.’nin kızıyla yakınlarının evinde kalmaya başladığı ileri sürüldü. İddiaya göre, A.T., M.C.’yi kocasıyla ilişki yaşamakla suçladığı, bu yüzden öldürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.