Antalya’nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonda eroin ve uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Side Mahallesi Cennetler mevkiinde iki kişinin uyuşturucu sattığı ve evlerinde de uyuşturucu bulunduğu istihbaratını değerlendiren Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Selimiye Jandarma Karakol ekipleri çalışma başlattı.
Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan arama kararının ardından şahısların evlerinde arama yapan jandarma ekipleri, M.Ö’nün evinin banyosunda klozet içerisinde 30 gram eroin, salon kısmında hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen euro ve Türk parası ele geçirdi.
V.K.’nın evinde yapılan aramada ise yatak odasındaki elbise dolabında kutu içerisinde 52 adet uyuşturucu hap, hassas terazi ve hapları toz haline getirmek için kullanılan değirmen tipi alet ele geçirdi.
M.Ö ve V.K., jandarmadaki sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi.