Yurtiçinde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen son operasyonlarda Hakkari'de hain terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Hakkari Çukurca sınır bölgesinde çıkan çatışma sonucu ise acı haber geldi.

Milli Savunma Bakanlığı yapmış olduğu basın açıklamasında, Hakkari Çukurca sınır bölgesinde PKK'lı teröristlerin bir saldırı düzenledikleri ifade edildi. Bakanlık hain saldırı kapsamında çıkan çatışma sonucu 1 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 1 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır, ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi hüzne boğan açıklamanın devamında ise saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin tespit edildiği ve etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

"Bu operasyonlarda saldırıyı gerçekleştiren 3 terörist, Irak kuzeyi Zap bölgesinde tespit edilerek etkisiz hale getirilmiş, kahraman silah arkadaşlarımızın kanı yerde kalmamıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, olayda yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz''