Kocaeli’de kendisini kovalayan 4 kişiden kaçan bir şahıs, açık olduğunu gördüğü tek dükkana girdi ancak kendisini kovalayan kişiler tarafından silahla vurulmaktan kurtulamadı.
Olay Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana geldi. İddialara göre, saat 23.30 sularında Sadettin Yalım caddesi üzerinde kendisini otomobille kovalayan 4 kişiden koşarak kaçmaya çalışan Semih K. isimli şahıs, kapısı açık olan bir bilgisayar parçası dükkanına girerek izini kaybettirmeye çalıştı. Semih K.’nın bilgisayar parçası satan dükkana girdiğini gören şahıslar, dükkana gelerek Semih K.’yı silahla bacağından yaraladı.
Silah sesini duyan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine hemen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler olay yerine ulaşmadan önce, yaralı Semih K. bir taksi tutarak kendi imkanları ile Kocaeli Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada tedavi altına alınan Semih K.’nın hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken, polis ekipleri de olayla hiçbir ilgisi olmayan dükkan sahibi R.Ö.’yü ifadesini almak üzere karakola götürdü. Şahısların Semih K.’yı vurduktan sonra kaçtıkları araç polis ekipleri tarafından terk edilmiş halde bulundu. Ekipler her yerde Semih K.’yı vurduktan sonra kaçan şahısları arıyor.