İzmir’in Bayraklı ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir manavda çıkan yangın mahalle sakinlerini ayağa kaldırdı. Çıkan yangında herhangi bir can kaybı ve yararlanma olmazken manavda maddi hasar meydana geldi.
Yangın, gece saat 02.30 sıralarında Osmangazi Mahallesi 597 nolu sokakta bulunan bir manavda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir manavda yangın çıktı. Manavdan alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu hemen 110 itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa zamanda gelen itfaiye ekipleri yangını kısa zamanda kontrol altına alarak söndürdü. Çıkan yangında herhangi bir can veya yararlanma olmazken manavda maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebi ise yapılacak detaylı incelemenin ardından netlik kazanacak.
Yangın nedeniyle mahalle duman altında kaldı
Manavda çıkan yangın sonucu tüm mahalle duman altında kaldı. Evlerinde yangından habersiz olan mahalle sakinleri yayılan duman kokusundan rahatsız olarak kendilerini dışarı attı. Bazı vatandaşlar ise çıkan yangını izlemek için evlerinin balkonlarına ve sokağa çıktı.