Manisa’nın Salihli ilçesinde, bir otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza; Salihli-Köprübaşı yolunda meydana geldi. Köprübaşı istikametinden Salihli istikametine gelmekte olan Mevlüt Yaşar (45) yönetimindeki 42 Y 0170 plakalı otomobil, Salihli’ye bağlı Gökeyüp Mahallesi Çarıklar mevkisinde direksiyon hakimiyetini kaybedip, yoldan çıkarak Demirköprü Barajı tarafında bulunan 35 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü Yaşar olay yerine hayatını kaybederken, Müslüme Bozyiğit (52) ise kaldırıldığı Köprübaşı Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine giden Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli İtfaiye Amirliği ekiplerince sıkıştıkları araçtan çıkarılan Nesibe Özer (72) ve Semaat Özer (48), sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öte yandan, yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, jandarma ise kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.