Muğla’nın Marmaris ilçesinde, başkasıyla evlenen eski karısı ve kocasını öldüren 7 çocuk babası şahsın, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından tehdit içeren paylaşım yaptığı ortaya çıktı.
Marmaris’in Hisarönü köyünde meydana gelen olayda, 5 çocuk annesi Damla K. (39) ile kısa süre önce evlendiği kocası Talip K. (40), kadının eski eşi Alaattin Ö. (47) tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülmüştü.
BABASI 6 AY ÖNCE EVDEN GÖTÜRMÜŞ
Olayda eski karısı Damla K. ve eşi Talip K.’yi öldüren Alaattin Ö.’nün 2’si ilk eşinden ve 5’i de Damla K.’den olmak üzere 7 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle Damla K.’nin babasının 6 ay önce kızını evden götürdüğü ve çiftin daha sonra anlaşmalı olarak boşandıkları ortaya çıktı. Mahkeme, 5 çocuğun da velayetlerini babaya verdi.
10 gün önce eski eşinin kısa süre önce evlendiği Talip K.’nin Milas’taki evine giden Alaattin Ö., Damla K.’nin evi terk ederken yanında götürdüğü iki kızını da geri getirdi. Damla K.’nin çocuklarını görmek ve velayetler konusunda konuşmak üzere eşiyle birlikte Alaattin Ö.’nün köyüne gelmesi sonucu olayın yaşandığı ifade edildi.
SOSYAL MEDYADAN TEHDİT ETMİŞ
İki kişiyi öldüren Alaattin Ö.’nün bir hafta önce kendisine ait sosyal medya hesabından “İhanetin affı olmaz, kahpeliğin bahanesi olmaz” şeklinde tehdit içeren bir paylaşım yaptığı tespit edildi. Cinayetten 16 saat önce çocuklarıyla çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan zanlının, fotoğrafın altına “Canlarım” şeklinde not düştü.