Antalya’da 3 gündür kayıp olarak aranan bir kişinin cansız bedeni mezarlıkta bulundu. Çürümeye başlayan cesedin kimliğini ailesi spor ayakkabısından belirledi.
Olay, Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi 2230 sokak üzerindeki Çevreyolu Mezarlığı’nda 21.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir yakınının mezarını ziyaret eden bir kişi mezarlıktan gelen ağır kokulardan şüphelendi. Çevreyi biraz araştıran şahıs, yüzüstü hareketsiz yatan birini gördü. Kokunun şahıstan geldiğini tespit eden vatandaş, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini ve üzerinden uzun bir süre geçtiği için cesedin çürümeye başladığını belirledi.
Ailesi ayakkabısından tanıdı
Cesedin üzerinden kimlik çıkmaması nedeniyle Kepez ilçesinde kayıp başvurusunda bulunanlardan eşkale uygun olanları tarayan polis ekipleri, tarife kısmen uyan Harun U.’nun (26) yakınlarına haber verdi. Olay yerine gelen aile bireyleri Harun U.’yu beyaz spor ayakkabısından tanıdı. Cesedin uzun süredir mezarlıkta bulunması nedeniyle çürümeye başladığı için olay yeri inceleme ekipleri maske takarak cesedi inceledi.
Bir restonrada çalışan ve uzun süredir uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Harun U.’nun cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.