Bilecik’te, TIR’ın motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazası sonrası TIR sürücüsü şoka girerek, kulağında takılı kulaklıkla bir süre yerde yatan yaralıyı izledi.
Edinilen bilgiye göre, Temel Yolcu yönetimindeki 34 UU 4229 plakalı TIR, Bursa’nın Yenişehir ilçesinden gelerek Osmaneli istikametine dönüş yaptığı sırada Samet Kaplan (20) yönetimindeki 11 RA 359 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yere düşen motosiklet sürücüsü Samet Kaplan yaralandı. Kafasındaki kask sayesinde kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Kaplan, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla kaldırıldığı Bilecik Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
TIR sürücüsü şoka girdi
TIR sürücüsü kazanın şokunu üzerinden atamayarak, kulağında kulaklık ile bir süre yerde oturarak, 112 ekiplerinin yaralıya müdahalesini izledi. Daha sonra kaza anını anlatan TIR sürücüsü Yolcu, seyir halindeyken hızla karşıdan gelen motosikletin TIR’a çarptığı ifade ederek, "Tekerleklerin altına girseydi ben ne yapardım" diye konuştu.
TIR ve motosiklet kaza yerinden kaldırılırken, TIR sürücüsü Yolcu, ifadesi alınmak üzere Çarşı Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.