Mersin’in Silifke ilçesinde 36 yaşındaki Mustafa Topal, 14 gün önce işine gitmek için çıktığı evine bir daha dönmedi.
Silifke Organize Sanayi Bölgesi’nde bir mermer fabrikasında çalışan Mustafa Topal, 14 gün önce iş yerine gitmek üzere Bayındır Mahallesi’ndeki evinden çıktı. Aynı gün evine dönmeyen Topal’dan bir daha haber alınamadı.
Anne Nermin Topal (58), oğlunun eve dönmemesi üzerine gidebileceği her yeri aradıklarını ancak bulamadıklarını belirterek, polis ve jandarmayı arayarak kayıp başvurusunda bulunduklarını söyledi.
Oğlunun fotoğrafına bakarak gözyaşı döken Nermin Topal, “Oğlum evli ve iki çocuk babasıdır. 14 gün önce işe gidiyorum diyerek çıkıp bir daha dönmedi. Eve gelmeyince telefonunu aradık, önce şarjının bittiğini düşündük ama saatler geçtikçe kayıp olduğunu anladık. Gerekli tüm yerlere haber verdikten sonra arkadaşlarını aradık ama bir sonuç alamadık. Oğlumun herhangi bir sorunu yok, oğlumun kötü bir huyu, evle ilgili herhangi bir sorunu yoktu. Her gün emniyete, jandarma gidiyoruz ancak bir sonuç yok hala. Onlar da araştırıyor ama hala bulunamadı. Görenlerin 0536 550 27 83 numaralı telefonumuzu aramalarını rica ediyoruz” dedi.
Oğlunun fotoğraflarına bakarak ağlayan anne Nermin Topal, yetkililere çağrıda bulunarak oğlunun bulunmasını istedi.