Adana’da, üzerinde "Nasihat istersen ölüm yeter" yazılı motosikletin kamyonunun altında kalması sonucu, motosiklette bulunan iki genç feci şekilde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, kaza Sarıçam ilçesine bağlı Kürkçüler Mahallesi Aytaç Durak Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Remzi A.’nın (30) kullandığı ve hafriyat yüklü 01 B 9965 plakalı kamyon, sola dönüş yaptığı sırada aynı yöne giden Ozan Atalay’ın (19) kullandığı ve arkasında arkadaşı Ali Güngör’ün (19) bulunduğu 01 BTZ 37 plakalı motosiklete çarparak altına aldı.
Kamyon sürücüsü bir süre sonra olayı fark ettiğinde kamyondan inerek altına baktığında, iki gencin kanlar içinde yerde yattığını görünce olay yerinden kaçarak polis merkezine sığındı.
Olayı gören vatandaşlar kamyonun altındaki iki genci güçlükle dışarı çıkartmayı başardı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri iki arkadaşın öldüğünü belirledi. Acı haberi duyarak kaza yerine koşan yakınları iki gencin cansız bedenleriyle karşılaşınca sinir krizleri geçirdi. Askere gitmeye hazırlanan Ozan Atalay’ın bir süre önce nişanlandığı öğrenildi. Atalay’ın yakınlarından bir kadın, telefonu çalınca “Nişanlısı Melike arıyor, ben şimdi Melike’ye öldüğünü nasıl söyleyeceğim, ne diyeceğim” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Ölen gencin yakınlarından bazıları, “Bu kamyonu yakın” diyerek bağırdı.
Bu arada, kamyonun altına giren motosikletin üzerinde, "Nasihat istersen ölüm yeter" yazısı görüldü. Kamyonun altında sıkışan motosiklet çıkartılamadı.
Olay yerinde yapılan incelemelerinin ardından Ozan Atalay ile Ali Güngör’ün cesedi adli tıp kurumu morguna kaldırılırken, kamyonun altından çıkarılan motosiklet ise yakınlarına teslim edildi.