Bahçelievler’de eski nişanlısının şiddetine maruz kaldığı iddia edilen Büşra E. ve sevgilisinin uğradığı silahlı saldırı güvenlik kameralarına yansıdı.
İstanbul Bahçelievler’de eski nişanlısından şiddet gördüğü için balkondan balkona geçerken görüntülenen Büşra E. ve yeni erkek arkadaşı Ergun E. akşam saatlerine Esenyurt’ta uğradığı silahlı saldırı güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırganın ateş ettikten sonra bacağından vurulan Büşra E.’nin sekerek kaçtığı görülüyor. Yaralı şekilde Büşra E. Bir dükkana sığınmayı başarırken çevredeki vatandaşlarından kaçıştığı kameralara yansıyor.
Saldırganın yakalanması için çalışmalar sürerken olayın görgü tanığı Umut Bayram, ‘’Biz içeride çalışırken bir anda 4-5 el silah sesi duyuldu. Birden dışarı fırladık. Dışarı çıkar çıkmaz kadının biri geldi koşarak dükkanın içine. Bacağından vurulmuştu. Kadına yardım ettik, su verdik. Ondan sonra bir adam vardı onun yanında. O da vurulmuştu. Ona da yardım ettik ambulans çağırdık. saldırgan da kaçtı. Kadın bağırıyordu durmadan ağlıyordu. Yanındaki adamın ismini veriyordu. Onun ismini vererek bağırıyordu. Çok korkmuştu belliydi zaten suratından. Kıpkırmızı olmuştu’’ dedi.