Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kişi, kendisinden ayrılmak isteyen kadını vurarak yaraladıktan sonra kafasına sıkarak intihar etti.
Alınan bilgiye göre, Eski Ömerli Mahallesi, 1307 Sokak’ta meydana olayda, eczanede teknisyen olarak çalışan ve ilk eşinden boşandığı belirtilen bir çocuk annesi S. D. (33), iddiaya göre Şahin Demir (48) ile bir süre arkadaşlık yaptı. S.D. ile Şahin Demir arasında yaşanan sorunlar nedeniyle S.D. Şahin Demir’den ayrılmak istediğini belirtti. Şahin Demir ise kendisine ait olduğunu iddia ettiği altınları S. D’den istedi. S.D. de altınları çalıştığı eczaneye gelen Şahin Demir’e verdi.
Şahin Demir, S.D. ile konuşmak isteyip olumsuz yanıt alması üzerine sinirlenerek yanında bulunan tabancayı çıkartarak S. D.’ye yöneltti. Bu esnada eczaneden dışarı çıkarak kaçmaya çalışan S. D, sırtına isabet eden kurşunla yaralanarak bir eve sığındı.
Evden kısa süre sonra tekrar sokağa çıkan S. D., bir anda yere yığıldı. Elindeki tabancayla havaya birkaç el ateş eden Şahin Demir, S.D’nin öldüğünü düşünerek, tabancayı kafasına dayayıp intihar etti.
Şahin Demir olay yerinde hayatını kaybederken, S.D. olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Öte yandan, S.D.’nin daha önce de tartıştığı Şahin Demir için savcılıktan koruma talep ettiği öğrenilirken, olay yerinde hayatını kaybeden Şahin Demir’in cenazesi ilk incelemenin ardından Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Bu arada, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.