Ankara’da bir kişi, tartıştığı kız arkadaşını silahla öldürdü, ardından aynı silahla intihara kalkıştı.
Olay, saat 19.30 sıralarında Ankara Kızılay’daki Konur Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, polis olduğu öğrenilen ve izinli olarak Ankara’ya gelen B.H, Kızılay Konur Sokak’ta kız arkadaşı N.C.B. (20) ile tartıştı. N.C.B’nin kaçmaya kalkışması üzerine B.H., silahını çıkararak N.C.B’yi vurdu. Ardından silahını kendisine çevirerek üç el ateş eden B.H. ağır yaralandı. Olayın ardından yaralanan B.H. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekibindeki bir kişinin N.C.B.’nin iş arkadaşı olduğu öğrenildi. Ambulans görevlisi olay yerinde “İki dakika ile yetişemedim” diyerek feryat etti. Olayın ardından bölgeye Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi. Genç kızın yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.
Görgü tanığı bir vatandaş, “Ben gittiğimde arkadaşı oradaydı. En yakın arkadaşlarından biri oradaydı. Ondan bilgi aldım. Eski sevgilisiymiş. Belalı bir sevgilisiymiş. Hakkari’de polismiş. Bugün gelmiş Ankara’ya, kızla görüşmek için. Polis silahıyla kızı da kendisini de vurmuş. Kız da muhtemelen ambulansta hemşireymiş. Görev arkadaşıymış” dedi.
Başka bir vatandaş da, “Olay sokağın başında başladı. Tartışarak yukarıya geldiler. Çocuk, ‘Seni de öldürürüm kendimi de öldürürüm’ dedi. Çocuk da polismiş zaten. Daha sonra kızın kafasına sıktı. Sonra da kendisine doğru sıktı. Kız olay yerinde öldü. Erkek olan hala yaşıyordu. Ambulansla hastaneye kaldırdılar. 3 el silah sıktı. Kızın kafasına, kendisine biri de boşluktan geçti. Hala hareket ediyordu” ifadelerini kullandı.
Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.