Beylikdüzü’nde park halindeki otomobilleri çalarak sahte plaka takan biri kadın 4 şüpheli önce güvenlik kamerasına ardından da polise yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, günü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri müstekil evlerden hırsızlık yaparak park halindeki otomobilleri çalan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Otomobilleri çalıp sahte plak< taktıkları tespit edilen A.E. (26), T.O. (22), T.K. (30) ve S.K. (23) isimli şüpheliler, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı.
Yapılan aramalarda ise, 2 adet çalıntı oto, 2 çift sahte plaka, 4 adet çalıntı kontak anahtarı, 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 6 adet fişek, 7 bin 770 TL nakit para, 400 ABD Doları ele geçirildi. Yapılan incelemelerde ise şüphelilerin çok sayıda evden hırsızlık olayına karıştığı belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.K. isimli kadın hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken, çok sayıda suçtan kayıtları olan A.E., T.O. ve T.K. isimli erkek şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
OTO HIRSIZLARI GÜVENLİK KAMERASINDA
Çok sayıda suç kaydı bulunan şüpheliler bir otomobili çalarken güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, şüpheliler olay yerine bir otomobille geliyor. Olay yerine geldikleri otomobili çalacakları aracın önüne park eden şüpheliler, harekete geçiyor. Şüpheliler kısa bir süre sonra otomobili çalarak olay yerinden uzaklaşıyor. Şüpheliler çaldıkları otomobile sahte plaka takarken ise bir başka kamera tarafından görüntüleniyor.