Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre kaza saat 22:30 sıralarında, Güneşler Eski Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. Karaköy Set Üstü Caddesi’nden Eski Ankara Caddesi’ne çıkan Mahmut Y. (49) idaresindeki 14 KH 914 plakalı otomobile, plakası bulunmayan bir motosiklet çarptı.
Kaza sonucu motosiklet devrilirken, motosiklette bulunan Sefa B. ve soyadı öğrenilemeyen Kerem isimli bir şahıs ile, otomobil sürücüsü Mahmut Y. ve yanında bulunan eşi Filiz Y., yaralandı. Kazayı haber alarak olay yerine gelen kazazede yakınları, kaza geçiren yakınlarını görmek için kendilerini ambulansa almadıkları gerekçesiyle sağlık görevlileriyle tartıştı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarda yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yenikent Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Öte yandan, olay yerine sevk edilen ambulanslardan biri gelirken, yolda bekleyerek ambulansın kaza yerine yanaşmasına engel olan bir bayan, önce kendisini uyaran ambulans şoförüyle, sonra da polis gelene kadar olay yeri güvenliğini sağlamaya çalışan ve başka bir kaza yaşanmaması için önlem alan jandarma ile tartıştı. Ekiplerin yatıştırma çabalarına rağmen tartışmayı sürdüren bayana, çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Bayanın, kazayla veya kazazedelerle hiçbir ilgisinin bulunmadığı öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.