Beyoğlu’da bir çay ocağına baskın yapan narkotimleri, bahçedeki tahtaların altında satışa hazır çok miktarda ecstasy, skunk, layn diye tabir edilen uyuşturucu madde ve taş kokain ele geçirdi. Uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı öğrenilen bin 115 liraya da el koyulurken, 3 şahıs ise gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Narkotimleri, Beyoğlu’daki bir çay ocağında çok miktarda uyuşturucu madde depolandığı ve satıldığını belirledi. Fiziki ve teknik takiplerini tamamlayan tim, akşam saatlerinde Hacı Ahmet Mahallesi Sahancı Sokak üzerindeki çay ocağına baskın düzenledi. Baskında çay ocağını didik didik arayan ekipler, bahçesine geçerek burada da arama yaptı.

Bahçedeki tahtalar arasında uyuşturucu madde ele geçirildi

Yapılan aramada bahçedeki tahtaların altında satışa hazır çok miktarda ecstasy, skunk, layn diye tabir edilen uyuşturucu madde ve taş kokain ele geçirildi. Uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı öğrenilen bin 115 liraya da el koyuldu. 3 şahıs ise gözaltına alındı. Maddelere polis tarafından el koyulurken, gözaltına alınan zanlılar ise emniyete götürüldü.