Bartın İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri, vatandaşın huzuru ve güveni için asayiş ve trafik uygulamalarını sürdürüyor.
Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekiplerinin Bartın Kurucaşile karayolunda yaptığı asayiş ve trafik uygulaması vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılandı. Jandarma trafik tim ekipleri, vatandaşların huzuru ve güveni için için belirli noktalarda sürücüleri durdurarak, trafik kuralları hakkında bilgi verdi. Yapılan trafik kontrollerinde araçların ruhsat, muayene ve sigortaları incelenerek radar uygulaması yapılırken emniyet kemerleri de kontrol edildi. Son günlerde Bartın Kurucaşile Karayolunda tehlikeli araç kullananlar azalırken yapılan uygulamalar sonrası vatandaşlar memnuniyetini dile getirdi.
JANDARMA İÇİN DUA ETTİ
Yapılan uygulamalardan oldukça memnun olduğunu belirten bir sürücü yaptığı açıklamada jandarmaya dua ederek şu ifadelere yer verdi:
“Bu uygulamalardan son derece memnunuz. Jandarmamız her yerde bizim güvenliğimiz. Onlar sayesinde yollarda güvenle gidip geliyoruz. Jandarmamız ve devletimizden Allah razı olsun. Yollarda daha güvenli hissediyoruz. Şimdi onların olduğu her yer bizim için güven demek. Bu uygulamaların her ilde yapılması gerektiğini ve Allah yokluklarını göstermesin, sarhoşu yok, berduşu yok, hırsızı yok, onlardan Allah razı olsun".