TEM otoyolunun Bolu kesiminde yol kenarında park halinde duran kamyona vuran hazır beton yüklü TIR’ın sürücüsü kazadan sonra olay yerinden kaçarken, otoyolun çift şeridine dökülen hazır betonlar nedeniyle trafik tek şeritten sağlandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, TEM otoyolunun Paşaköy kavşağı mevkinde meydana geldi. Musa B. yönetimindeki 41 RP 179 plakalı hazır beton yüklü TIR, lastiğin havası indiği için yol kenarında park halinde duran Ömer Kırmızıgül yönetimindeki 06 EC 1351 plakalı kömür yüklü kamyona yandan çarptı. Kaza sonrasında TIR sürücüsü olay yerinden kaçarken, TIR’dan yola dökülen hazır betonlar otoyola saçıldı. Kaza sonrasında olay yerinden kaçan TIR sürücüsü 1 kilometre sonra bir tesiste polis ekipleri tarafından yakalanırken, lastik değiştirmek için yol kenarında duran kamyon sürücüsü uzun süre şok yaşadı.
Kazadan kamyon sürücüsü Ömer Kırmızıgül ve yanında olan bir kişi yara almanda kurtulurken, Kırmızıgül, “Lastiğin havası indiği için yol kenarında durduk. Bir anda büyük bir ses duyduk ve baktığımızda TIR sürücüsünü olay yerinden kaçarken gördük. Tır’daki hazır betonlar yola saçıldı” dedi.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, karayolları ekipleri yola devrilen hazır betonları temizlemek için uzun süre çalışma yaptı.