AK Parti Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan’ın aksine belediye personellerinin üslupsuz tarzı kılık kıyafet düzensizliği ve bazı başı boşluklar hem Yılmazcan’a hem AK Parti’ye oy kaybettiriyor.

Haber merkezimize ulaşan bir bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde 0344 311 4314 belediyeye ait sabit telefonu arayan bir vatandaş muhasebe ile görüşmek istediğini belirtti. Yaklaşık 10 defa telefonu düşürmeye uğraşan vatandaş daha sonra kendine bir muhatap bularak muhasebe ile görüşmek istediğini belirtti. Muhasebe bölümünden Taner F. İsimli bir belediye çalışanı ile görüşen vatandaş ağza alınmayacak telefon üslubuna hiçte uygun olmayan kelimeler ile karşılaşınca neye uğradığını şaşırdı. Telefonda muhasebe ile ilgili sorununu söylemeye çalışan vatandaşa; “ Sen insan mısın ? Ben bu konu ile alakalı bir bilgi bilmiyorum. Muhasebe müdürünün konusu bu dediği iddia edildi. Öte yandan vatandaş çok basit bir konu hakkında bilgi almak istediğini ve bu kadar bilgisizseniz neden muhasebecisiniz dediği ortaya çıktı.

Bunun üzerine vatandaş beyefendi benim konum çok basit bir muhasebe bilgisi, benim belediye de alacağım var son tarih olarak bugün verildi. Benim ödemem var bu konu ile alakalı bana yardımcı olacak mısınız yalnızca bunu soruyorum demesine rağmen, ben muhasebeciyim bu konu ile alakalı bilgim yok benimle bu konu hakkında konuşmayın ve rahatsız etmeyin. Konunun muhatabı ben değilim. Bir daha da bana bağlanmanıza gerek yok, siz kimsiniz ? diyerek telefonu kapattı.