Gaziantep’te Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarında bir taraftarın havaya açtığı ateş, kutlamaları mutfak penceresinden izleyen Bediha Köroğlu’na isabet etti. 5 çocuk annesi kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutlamak için sokağa dökülen taraftarların havaya ateş etmesi sonrasında kurşun, 3 katlı evin en üst katındaki mutfağın penceresinden kutlamaları izleyen 5 çocuk annesi Bediha Köroğlu’na isabet etti. Karayılan Mahallesi Şehit Alo Sokak’ta meydana gelen olay sonrası kanlar içerisinde kalan kadın, eşi Ahmet Köroğlu tarafından kendi aracıyla Dr. Ersin Arslan Devlet hastanesine götürüldü. Kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
"EVE GELDİĞİMDE EŞİM KANLAR İÇİNDE YATIYORDU"
Evinin yakınında bir el silah sesi duyduktan sonra evine gittiğini söyleyen talihsiz kadının kocası Ahmet Köroğlu, "Üçüncü kattaki evime çıktım. Eşime seslendim cevap vermeyince mutfağa yöneldim, eşimi kanlar içinde görünce hemen yanına gittim, kafasından kan akıyordu. Hemen kaldırıp hastaneye götürdük. Ben ilk önce düşüp kafasını bir yere çarptı sandım. Film çekildikten sonra kafasına tabanca mermisi girdiğini öğrendim. Sabah saatlerinde eşimi kaybettik. Ben yetkililerden bir an önce bu işin sorumlularının bulunup cezalandırılmasını istiyorum" dedi.
Tabancanın kim tarafından ateşlendiği belirlenemezken polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.