Bursa’da patlama sesleriyle beraber bir markette yangın çıktı. Yangın mahalle sakinlerine korkulu anlar yaşatırken, itfaiye ekipleri kısa sürede söndürmeyi başardı.
Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Beşevler Caddesi 1 numaralı apartmanın en alt katında bulunan süper marketin şubesinde saat 03.00 sıralarında yangın çıktı. Market üzerinde 1. katta oturan apartman sakini Necati Özyalçın, alt kattaki marketten patlama sesleri geldiğini belirterek 155’i aradı. İhbar ile olay yerine gelen polis, içeride çok yoğun bir duman olduğunu görüp itfaiyeyi aradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, iş yerinin kapısını elektrikli kesici aleti açıp oksijen tüpüyle içeri girdi. Yangın kısa sürede söndürüldü.
Diğer giriş ve çıkış kapılarını açamayan itfaiye ekipleri, olay yerine gelen işletme müdiresinden yardım alarak diğer kapıları açtırdı.
Yangının, raflardaki bir firmaya ait olan ışıklı tabeladan çıktığı belirlendi. Can kaybının yaşanmadığı olayda maddi hasarın olduğu belirlenirken, polis olayla ilgili tahkikat başlattı.