Beyoğlu'nda, Suriyeli bir ailenin kaldığı gecekonduda henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken Suriyeli kadın kucağında çocuğuyla gözyaşına boğuldu.

Yangın, saat 20.00 sıralarında Sütlüce Mahallesi Uzun Bayır Sokak’ta bulunan bir gecekonduda meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli aile evde bulunduğu sırada henüz bilinmeyen bir nedenle gecekonduda yangın çıktı. Dumanları fark eden aile üyeleri can havliyle evden dışarı çıktı. İhbar üzerine olay yerine Şişli ve Beyoğlu’ndan itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, alev alev yanan gecekonduya müdahale etti.

Yanan evi dışarıda izleyen Suriyeli anne, küçük yaştaki çocuğunu kucağına aldı ve gözyaşlarını tutamadı. Mahalle sakinleri de kadının yanına gelerek onu teselli etmeye çalıştı. Gecekondudan yükselen dumanları fark eden mahalle sakinleri de evlerinin camlarından çalışmaları izledi. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı. Yangın sonrası gecekondu kullanılamaz hale gelirken, Suriyeli aile evsiz kaldı.