Gaziantep’te ensesinden ateş edilerek vurulan Suriyeli iş adamının eşi ve çocuğunun cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis, cinayetin DAEŞ terör örgütü ile bağlantısını araştırıyor.
Edinilen bilgiye göre, Suriyeli iş adamı Ali Nour, akşam saatlerinde geldiği Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Akkent Mahallesi’nde sitenin 5’inci katında bulunan evinde, eşi Ghada Shekhousi ile oğlu Muhammed Nour’un cansız bedeni ile karşılaştı. Enselerinden tabancayla ateş edilerek vurulduğu belirlenen Suriyeli kadın ve çocuğunun cesedi, polisin yaptığı incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Bölgede geniş çaplı soruşturma başlatan polis, saldırgan yada saldırganların belirlenebilmesi için çevredeki güvenlik kameralarında inceleme başlattı. Suriyeli kadın ve oğlunun kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsiden sonra belirleneceği belirtildi. Olayın ardından Suriyeli işadamı Ali Nour’un ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.
DAEŞ terör örgütünün Gaziantep’teki daha önceki infazlarında enseden tek kurşun yöntemini kullandığı belirtilirken, polis benzer yöntemle öldürülen anne ve oğlunun cinayetinde terör örgütlerinin bağlantısını araştırıyor.