Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden TGS yer hizmetleri çalışanı Gülşen Bahadır, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ailenin tek çocuğu olan Bahadır’ın annesi ve yakınları cenazenin başında feryat ederken, babasının ise ayakta güçlükle durabildi.
Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden TGS yer hizmetleri çalışanı 28 yaşındaki Gülşen Bahadır için Bakırköy Yeni Mahalle Cami’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Bahadır’ın annesi Fahriye, babası Nuri, dedesi, akrabaları, mesai arkadaşları, THY Genel Müdürü Temel Kotil, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner katıldı. Cenaze öncesi Bahadır’ın akrabaları ve arkadaşları tabutu başında gözyaşı döktü. Anne ve baba Bahadır’ı ise yakın akrabaları teselli etmeye çalışırken, dedesi Bahadır’ın tabutunu dokundu.
“NE OLUR GİTME” DİYEREK FERYAT ETTİ
İkindi namazının kılınmasının ardından Gülşen Bahadır’ın cenazesi kılındı. Namazın ardından helallik alınarak dua edilirken, baba Bahadır’ın gözyaşlarını tutmakta güçlük çektiği görüldü. Namazın kılınmasının ardından Bahadır’ın tabutu omuzlara alınarak cenaze aracına konuldu. Cenazenin araca konulduğu esnada anne Bahadır ve akrabaları “Ne olur gitme” diyerek feryat etti. Namazının ardından Bahadır’ın cenazesi Edirnekapı Mezarlığı’nda toprağa verildi.