Trabzon’da dün iftar saati meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişiden Ayşegül Demir ve ablası Asiye Demir Solak, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Düzköy Mahallesi Halul-i Rahman Camisi’nde kılınan cenaze namazına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve çok sayıda kişi katıldı.
Cenazede kardeşlerin babası Alaaddin Demir, Asiye Demir Solak’ın eşi Mustafa Solak, ayakta durmakta güçlük çekerken cenazedekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi.
İki kardeş kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde aile mezarlığında toprağa verilirken, aynı kazada ağır yaralanan Mihriban Sağlam da (21) kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde dün gece yaşam savaşını kaybettiği belirtildi.
Aynı kazada yaralanan Elif Demir, Birsel Demir, Müesser Çavuş ve Binnur Sivrikaya’nın hastanede tedavileri sürerken ölen taksi sürücüsü Osman Zeki Çırak ise Akçaabat ilçesinde toprağa verildi.
Öte yandan kazada hayatını kaybeden kız kardeşler ile iş arkadaşları Mihriban Sağlam’ın dün akşam çalıştıkları şirketin iftar yemeğine katılmak için yola çıktıkları öğrenildi.