Tüpraş İzmit Rafinerisi Ham Petrol Ünitesi bakım çalışmalarında çıkan yangında hayatını kaybeden Mustafa Er’in 1 yıllık eşinin, bir yıl içinde önce babasını sonra da ağabeyini kaybettiği öğrenildi.
Tüpraş İzmit Rafinerisi’nde dün gece 22.40 sıralarında meydana gelen yangında 1 işçi ölmüş 4 işçi de yaralanmıştı. Çıkan yangında ‘Eski Tüpraş’ olarak bilinen bölgede Ham Petrol Ünitesi’nde çıktığı iskelede asılı olarak ünitenin bakımını yapan Mustafa Er, yaşanan patlamada yanarak olay yerinde hayatını kaybetti. Derince’de ikamet eden ve yaşanan yangında hayatını kaybeden bakım işçisi Mustafa Er’in 1 yıllık evli olduğu, eşinin ise evlendikleri 1 yıl içerisinde önce babasını sonra ağabeyini kaybettiği öğrenildi.
Öte yandan, çıkan yangında hayatını kaybeden Mustafa Er’in cesedi sabah erken saatlerine kadar süren olay yeri incelemesinin ardından ise İzmit Asri Mezarlık morguna getirildi. Sabah erken saatlerde morg önüne gelen Er’in ailesi ve iş arkadaşları ise cenazeyi alabilmek için işlemlerin bitmesini bekliyor. Er’in cenazesi, yapılacak otopsinin ardından Düzce’nin Akçakoca ilçesine sevk edileceği ve burada ikindi namazının ardından aile mezarlığına defnedileceği bildirildi.