Türkiye’nin en genç ikinci, güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en genç muhtarı olan Bülent Baloğlu (30), kaldırıldığı özel hastanede geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Baloğlu, sevenlerinin duaları ile son yolculuğuna uğurlandı.
Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağlı Bekirbey Mahallesi Muhtarı Bülent Baloğlu, muhtarlık yaptığı mahallede sabaha karşı rahatsızlandı. Yakınları tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Baloğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Gaziantep Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinden sonra Baloğlu’nun cenazesi, Bahattin Nakıboğlu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılının cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta defnedildi. Cenaze namazına Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt ile yüzlerce muhtar, mahalleli, sevenleri ve yakınları katıldı. Muhtar Baloğlu, dualarla ve göz yaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.
Türkiye’nin en genç ikinci muhtarı Güneydoğu’nun en genç muhtarı olan Bülent Baloğlu’nun yaklaşık 4 ay önce de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen ’Muhtar Akademisi’nden mezun olduğu öğrenildi.
Bekar olduğu belirtilen Baloğlu’nun genç yaşına rağmen çalışkanlığı ve hizmetleri nedeniyle mahalleli tarafından çok sevildiği bildirildi.