Adana’da intihar eden uyuşturucu bağımlısının annesi Naime Şahin, "Oğlum uyuşturucu kullandığı için bana eziyet ediyordu zulüm çoktu, ama evlet benim hepsini yutuyordum seslenmiyordum. En son beni bıçaklamıştı" diyerek ağladı.
Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana gelen olayda oğlu İbrahim Şahin (35) ile birlikte yaşayan Naime Şahin (62) evden çıkarak komşusuna gitti. Yaklaşık 1 saat sonra geldiğinde kapıyı kilitli olduğu için açamadı. Oğluna seslendi ancak ses gelmeyince komşularına haber verdi. Gelen komşular kırık olan camdan ellerini sokup kapıyı açtı. İçeri girdiklerinde ise İbrahim Şahin’i iple kendini asmış halde buldular.

Bunun üzerine hemen anne evden uzaklaştırılırken, polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Şahin’in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. Anne Naime Şahin ise evin önünde ağıtlar yakarak gözyaşlarına boğuldu. Anne oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve kendisine eziyet ettiğini belirterek, "Oğlumun tek sıkıntısı paraydı biz çocuğu paraya doyuramadık. Çalışmıyordu uyuşturucu kullanıyordu bonzai falan da değil eroin kullanıyordu. Uyuşturucu parasını ben veriyordum bazen kızım veriyordu bir yerlerden tedarik ediyordum. Geçen gün beni de bıçakladı, uyuşturucu kullanan adam her şeyi yapar ne yaptığını bilmiyor ki, bu içenleri değil başta bu satanları bitireceksin. Oğlum bana eziyet ediyordu yani zulüm çoktu ama evlat benim diye hepsini yutuyordum seslenmiyordum. Para için eziyet ediyordu onu da alınca eroine veriyordu" dedi.

Uyuşturucudan çok kişinin öldüğünü anlatan anne Şahin, "Daha geçen gün arka sokak ve diğer sokakta ölümler oldu. Milletin çocuklarını böyle öldürüyorlar" diye ağladı.

Şahin’in cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından cenaze aile tarafından alınarak toprağa verildi.