İzmir’in Bornova ilçesinde, yol ortasında yatan Hüseyin Çınarlı’ya çarpıp kaçan araçla ilgili kamera görüntüleri ortaya çıkarken, polis ölümlü kaza ile ilgili soruşturmayı genişletti.
Kaza, geçtiğimiz Perşembe günü saat 01.00 sıralarında, Kamil Tunca Caddesi üzerinde meydana geldi. Altındağ yönünden Halkapınar yönüne giden plakası ve şoförü henüz belirlenemeyen hafif ticari araç, yolda yatan bir erkek şahsı ezip geçti. Araç, kaza sonrası olay yerinde durmayıp kaçarken, kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri yaptıkları incelemede ölen kişinin, evli ve dört çocuk babası 37 yaşındaki Hüseyin Çınarlı olduğunu belirledi. Çınarlı’nın cesedi otopsi yapıldıktan sonra ailesi tarafından defnedildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı
Kaza kamerada
Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, kaza anının bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdığı görüldü. Saniye saniye görüntülenen kazada; sekerek yol ortasına kadar gelip oturan Çınarlı’yı gören bir otomobil sürücünün durup Çınarlı’nın yanına gitmek için geri manevra yaptığı sırada, hızla gelen siyah hafif ticari aracın Çınarlı’ya çarparak olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.