AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Astim Köprülü Kavşakta yaşanan trafik sıkıntısını ülke gündemine taşıdığı için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye teşekkür etti.
AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, yaptığı açıklamada; “Astim Kavşağı köprü inşaatında yanlışlık olduğunu Aydın kamuoyuna ilk ilan eden siyasetçiyim. Aydınlımızın her gün yaşadığı bu eziyeti, ülke gündeme taşıdığı için Sayın Bakanım Nihat Zeybekçi’ye teşekkürler. Görevimiz Aydın’ımıza hizmet. Milletvekilimiz Mustafa Savaş’ın daha önce ilan ettiği üzere çevre yolunu 15 Ekim’de açıp bu çileye son vereceğiz. Sonrada bağlantı yolu olan üst geçidini hizmete sunacağız. Bu yol açıldıktan sonra Astim Köprülü Kavşağın bir anlamı kalmayacak. Zaten kavşak inşaatına başlanırken de bunun gerekli olmadığını ifade etmiştik. Çevre yolu bağlantı yolu açıldığında orası kullanılmayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bence burayı açmadan kapatsın” diye konuştu.
"Öncelikli işler yapılmıyor"
Aydınlıların hizmet anlamında ciddi sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu ve Başkan Çerçioğlu’nun halkın beklentilerini karşılamaktan çok uzak bir yönetim sergilediğini dile getiren Öz, “Astim köprülü kavşak projesiyle Aydın’ın yönetilemediği belirgin şekilde ortaya çıktı. Bunun yanında ilimizde yol ve su sorunu var. Halkımız altyapı, yol su istiyor. Ancak öncelik gerektirmeyen projelere belediye yatırım yapıyor. Aydın algı ile yönetilemez. Yönetilemediği de açıkça ortada” şeklinde konuştu.