Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), tercih yapacak öğrencileri bilgilendirmek için 18-20 Temmuz 2016 tarihleri arasında Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nde stant açacak.
Adnan Menderes Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından açılacak stantta tercih yapacak öğrencilere bölümler hakkında bilgi verilirken, aynı zamanda Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden temin edilen Aydın tanıtım broşürleri ve Üniversitemiz taban- tavan puanlarının içinde bulunduğu Üniversite tanıtım materyalleri de öğrenci ve velilere verilecek.
ADÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Arş. Gör. Ali Emre Dingil ve personel Mertcan Çelik’in temsil edeceği Adnan Menderes Üniversitesi tanıtım standında katılımın yoğun olması bekleniyor. Bu yıl birçok ilde bilgilendirme yapan ADÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nde Aydın’ı ve ADÜ’yü tanımak isteyen öğrencilere ve velilere bilgilendirme yaparak, tanınırlığın arttırılmasını ve öğrencilerin tercihlerinde yardımcı olmayı hedefliyor.