Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu, 2015-2016 eğitim öğretim yılında 90 öğrencisini düzenlenen törenle mezun etti.
Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 90 öğrencisini düzenlenen törenle mezun etti. ADÜ Didim Meslek Yüksek Okulu Bahçesinde gerçekleşen mezuniyet törenine ADÜ Rektör vekili Prof. Dr. Törün Özer, ADÜ Didim MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tuğrul Ayyıldız, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Meslek yüksekokulu öğretim görevlileri ile Veliler katıldı.
Sayı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Mahir Özgür Damar İlkokulu Halk oyunları ekipleri yöresel oyunlarını oynadı. Ardından konuşan ADÜ Didim MYO Müdürü Yrd. Doç.Dr. Tuğrul Ayyıldız Didim Meslek Yüksekokulunun 11. Dönem mezunlarını verdiğini belirterek “2005 yılında eğitim yolculuğuna başlayan ve turizme binlerce mezun veren okulumuz 11 yılında yine mezunlarını veriyor. Bu süreçte emeği en fazla olan ve bu gururu yaşayan Velilerimize seslenmek istiyoruz. Yüzlerinde gurur kalplerinde sevgisi olan ailelerimize teşekkür ediyoruz. Gururla çocuklarımızı size teslim ediyoruz. Bugün emeğinizi aldığınız gün; haklı gururu yaşamanın zamanıdır.” dedi.
Ayyıldız konuşmasında öğrencilere de gelecek yaşamları için tavsiyede bulunarak kendilerini sürekli geliştirmeleri ve değişime ayak uydurmaları konusunda çağrıda bulundu.
Ardından konuşan ADÜ Rektör vekili Prof. Dr. Törün Özer ise artık eğitim-öğretim döneminin sona erdiğini belirterek “Öğrencilerimiz atık hamdınız şimdi ise olgunlaştınız. Artık hayatla mücadele şimdi başlıyor. Bundan sonra mesleğinizi icra edeceksiniz. Kırılgan bir sektörde görev alacaksınız. Bundan sonra sizleri daha iyi yerlerde görmek bizleri de menün edecek. Bundan sonraki yaşamlarınızda başarılar diliyorum.” dedi.
ADÜ Didim MYO Okul birincisi Turizm ve Seyahat İşletmeciliği bölümü öğrencisi Devrim Ceren Özkoç ise 2 yıllık süreçte okulda iyi şekilde eğitim öğretim aldıklarını, öğretmenleri sayesinde bir çok deneyim ve tecrübe kazandıklarını söyledi.
ÖDÜL TÖRENİ
Ardından ödül törenine geçildi. ADÜ Didim MYO Okul birincisi Turizm ve Seyahat İşletmeciliği bölümü öğrencisi Devrim Ceren Özkoç ödülünü ve Plaketini, Rektör Vekili Prof. Dr. Törün Özer’in elinden aldı. Okul ikincisi Turizm ve Seyahat İşletmeciliği bölümü öğrencisi Doğan Kaniyolu ise ödülünü ve plaketini Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven’in elinden aldı. Okul Üçüncüsü ve Aşçılık bölümü öğrencisi İrem Ayşe İşbay ise ödülünü Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tuğrul Ayyıldız’ın elinden aldı. Ödül töreninin ardından tüm öğrenciler ADÜ Didim MYO akademik kadrosu tarafından belgeleri verildi; ardından Kep’ler atılarak mezuniyet coşkusu yaşandı.