2016-2017 üniversite giriş sınavlarından aldıkları puanla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) fakültelerine 1.olarak kayıt yaptıran 14 öğrenci, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından gönderilen teşekkür belgelerini, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın elinden aldı.
Üniversite rektörlüğü senato odasında gerçekleştirilen toplantıda ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan öğrencileri tebrik ederek, Aydın’ın gelişmekte olan bir şehir olduğunu, taşıdığı toplumsal değerlerin farkındalığıyla üzerine düşen sorumlulukları büyük bir mutlulukla yerine getirip diğer üniversiteler arasında saygın bir konuma ulaştığını vurguladı. Ülkemizi her alanda gururla temsil edecek nitelikli bireyler yetiştirmek için ADÜ’deki tüm akademik ve idari personelimizin özveriyle çalıştığını vurgulayan Bircan, Türkiye’nin gelişmesi ve büyümesi için atılan her adımda ADÜ Ailesinin yeni fertleriyle yürümenin büyük bir mutluluk olduğunu söyledi.
Prof. Dr. Bircan, ADÜ’nün kapılarının sonuna kadar yeni öğrencilerimize açık olduğunu belirterek, “Hem YÖK Başkanımız hem de Üniversitem adına ülkemizin geleceği siz gençlerle gurur duyuyoruz ve size inanıyoruz” dedi. Teşekkür belgelerini alan öğrenciler daha sonra Rektör Bircan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.