Erasmus Programı kapsamında görevlendirilen Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Arş. Gör. Ali Emre Dingil, Almanya’da Devlet Üniversitesi olan Würzburg-Schweinfurt Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (FHWS) Basın ve Halkla İlişkiler Birimin ziyaret ederek çalışmalarda bulundu.
Arş. Gör. Ali Emre Dingil, FHWS Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Stefan Hartman, Dış İlişkiler Birimi Türkiye Sorumlusu Şenol Arslan ile görüşmelerde bulunurken, FHWS Personelleri Anna Lena Karsten, Katja Klein, Sabine Manjer ve Nadja Schafer ile çalışmalar gerçekleştirdi. Dingil ayrıca, FHWS Üniversitesi Medya Bölümü TV ve Radyo stüdyoları, öğrenci uygulama alanlarını gezdi.
Dingil, FHWS Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi çalışmaları hakkında bilgi aldı. ADÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışma sistemini anlattı, ADÜ Haber Dergisi ve ADÜ Web TV’yi FHWS Üniversitesine tanıtmasıyla çalışmalar beğeni topladı.
Bu ziyaret kapsamında gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında iki Üniversitenin Basın ve Halkla İlişkiler Birimi arasında fuarlarda tanıtım, kongre, seminer gibi konularda işbirliği yapılabileceği görüşüldü.