ADÜ Nazilli Meslek Yüksekokulu 10. dönem mezunlarını verdi. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın katıldığı ve 600 öğrencinin kep fırlattığı tören Sümer Kampus alanında gerçekleşti.
ADÜ Nazilli Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı 10. Dönem mezuniyet töreni 20 Mayıs 2016 tarihinde Nazilli Meslek Yüksek Okulu Sümer yerleşkesinde gerçekleşti. 600 öğrencinin kep giydiği mezuniyet töreninin açılışı Nazilli Belediyesi Mehteran Takımının gösterileri ile başladı. Büyük alkış alan mehteran Takımının gösterilerinden sonra Açılış konuşmalarını okul birincisi Derya Dallı, Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özçağ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı yaptı. Ev sahibi konumunda olan Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özçağ’a ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a törenin en güzel süprizi kendileri için çalınan Beşiktaş Marşı olurken Törende Başkan Haluk Alıcık Meslek Yüksekokul Birincisi Tekstil Teknolojisi Öğrencisi Derya Dallı’ya belgesini, çiçeğini hediyesini ve plaketini takdim etti.
Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Mustafa Ali Sarılı Okul ikincisi Bankacılık ve Sigortacılık öğrencisi Sema Nur Akkurt a belge ve ödülünü verirken Dekan Prof. Dr. Ethem Karakaya okul üçüncüsü Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası öğrencisi Merve Yanar’a belge ve ödülünü takdim etti. Sümer Yerleşkesindeki 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı 10. Dönem mezuniyet törenine Kuyucak MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emin Kömürcüler, Karacasu MEM. İnci MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bilge Doğanlı da katılırken yaklaşık 600 öğrenci Onuncu Yıl Marşı ile keplerin havaya fırlattı.