Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Özkan’ın emeklilik töreni ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.
Törene, Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Vahit Yıldız, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Bekir Dağlı, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ş. Öner Şavk, emekli Öğretim Üyemiz Ortopedi Derneği Başkanı Prof. Dr. Bülent Alparslan, öğretim üyeleri, asistanlar ve hemşireler katıldı. Prof. Dr. Ş. Öner Şavk’ın açılış konuşması ve Prof. Dr. İlhan Özkan’ın özgeçmişini sunmasıyla başlayan törende yapılan konuşmalar duygusal anlar yaşattı. Prof. Dr. Bülent Alparslan, Prof. Dr. İlhan Özkan’ın çok değerli bir Öğretim Üyesi olduğunu, eğitim alanında bir rol model olduğunu söyledi. Prof. Dr. İlhan Özkan, hastanede geçen 21 yıllık sürede birlikte çalıştığı tüm meslektaşlarına ve asistanlarına teşekkür ederek; “Buraya kadar geldiğiniz için çok mutlu oldum, hepiniz benim için ayrı bir değersiniz” dedi.
Törenin sonunda, Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Vahit Yıldız ve Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Bekir Dağlı, Prof. Dr. İlhan Özkan’a plaket ve çiçek takdim etti.