Adnan Menderes Üniversitesi (ADU) Tıp Fakültesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılı mezunlarını Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşen törenle uğurladı.
Törene, ADU Rektörü Prof.Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Serpil Demirağ, ADU Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç.Dr. Ali Yılmaz, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç.Dr. Özlem Erel, Yrd. Doç.Dr. Bekir Dağ, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.
Tıp Fakültesi okul birincisi Dr. Musa Dönmez, yaptığı konuşmasında, Tıp Fakültesinde okumanın zorluklarına değinirken, Adnan Menderes Üniversitesi’nden mezun olmanın mutluluğu yaşadığını belirterek hocalarına ve ailesine teşekkür etti.
ADU Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmasında, “Doktorluk en sevilen ve en prestijli bir meslektir. Yaptığınız meslek insana dokunuyor ve inancıma göre iyi insan olarak mesleğinizi yaparsanız cennetin kapıları sizlere açılır. Hastalara iyi davranın, çünkü hastalar hassastır, onlara iyi bakın ki Allah da size iyi baksın. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin.” dedi.
Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’ın okul birincisi Dr. Musa Dönmez ve dereceye giren öğrencilere, plaket ve başarı belgesi vermesiyle devam eden tören, mezun olan öğrencilerin belgelerini alması ve yemini etmeleri ile son buldu.