Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC)i CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
29 Ekim Cumartesi günü uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından vurularak Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’a ziyaretçi akını devam ediyor. İl ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarından da Tezcan’a ziyaretler sürüyor. Aydın Gazeteciler Cemiyeti heyeti de Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. AGC Başkanı Semra Şener ve yönetim kurulu üyelerinden Hüsamettin Kaçar, Ahmet Varlık ve Gazete Flaş İmtiyaz Sahibi Süleyman Kasım Şener ziyaret ettikleri Tezcan’a geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
TGF 52. Başkanlar Konseyi programı çerçevesinde olayın gerçekleştiği saatlerde Kuşadası’nda Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında olduklarını ifade eden AGC Başkanı Şener, “Tek tesellimiz olayın daha vahim bir şekilde sonuçlanmamış olması. Kuşadası’nda, Cumhuriyet coşkusunu Türkiye’nin dört bir yanından gelen cemiyet başkanlarımızla yaşadığımız esnada bu vahim olayı haber aldık. O an bir panik yaşandı. Sağlık durumunuzun iyi olduğu haberi gelince herkes rahat bir nefes aldı. Bu ve bunun gibi olaylar çok üzücü. Bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum. En yakın zamanda sizi görevinizin başında görmek istiyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tezcan ise; “Dimdik ayaktayız, görevimizin başındayız. Bizi böyle yıldıramazlar. Bu tür saldırılar bizi yıldıramaz, mücadeleye devam” ifadeleriyle AGC heyetine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.