Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın İl Kadın Kolları’nın yeni yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesinin ardından görev dağılımı yapıldı.
AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, geçtiğimiz hafta partinin il başkanlığında düzenlediği toplantı ile asil yönetim kurulu üye listesini açıklamıştı. Yönetim listesinin açıklanmasının ardından birim başkanları da belli oldu. Açıklanan listeye göre Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığı; Siyasi ve Hukuki İşler Balkanlığı’na Hümeyra Ege, Teşkilat Başkanlığı’na Hatice Yentür, Seçim İşleri Başkanlığı’na Güldem Göksu, Tanıtım ve Medya Başkanlığı’na Ferda Arık, Dış İlişkiler Başkanlığı’na Elif Kılıçarslan, Sosyal Politikalar Başkanlığı’na Meral Polat, Yerel Yönetimler Başkanlığı’na Gülşen Tekeoğlu, Ekonomi İşler Başkanlığı’na Aysel Akkuş, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı’na Fadime Seval, Mali ve İdari İşler Başkanlığı’na Duygu Gögde, AR-GE Başkanlığı’na Ebru Alp, İnsan Hakları Başkanlığı’na Özlem Taş, Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı’na Seniha Kolkesen, Genel Sekreter Başkanlığı’na Aslı Tuncay getirildi.
Listenin Aydın iline hayrılı olmasını dileyen İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, "Önümüzdeki yerel ve genel seçimlere kadın kolları olarak iyi hazırlanıp partimizi Aydın’da birinci parti yapmak için tüm kadınlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Listemiz başta partimiz olmak üzere tüm ilimize hayırlı olsun. Umuyorum ki bu kadro ile birlikte partimize gönül veren kadınlarımız çok güzel işler başaracaktır" dedi.