AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, sosyal paylaşım sitesinden canlı yayın yaparak Aydınlılara ve hesabındaki arkadaşlarına seslenerek Meclis’teki durumu gösterip “TBMM’deki bu görüntüler FETÖ/PDY’nin şerefsizliğinin en güzel kanıtıdır” dedi. AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Mustafa Savaş ve Abdurrahman Öz darbe girişimciler tarafından bombalanan TBMM’nin yıkılan bölümü önünde fotoğraf çektirip terörü ve darbecileri lanetlediler.
15 Temmuz Cuma akşamı başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimden bombalanan TBMM binasının harabeye dönmüş bölümünden paylaşım yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Burası TBMM ana binası. Burayı harabeye çevirmişler. Atılan bomba kolanları direkleri parçalamış. Bomba atılan yerin az ilerisinde Başbakanlık makamı var. Bu olay FETÖ terör örgütünün gözü dönmüş hainlerin şerefsizliğinin en güzel kanıtıdır. Herkesin TBMM’nin bu durumunu görmesi lazım. Bu hainleri şimdiye kadar iyi niyetle destekleyen halkımız yaşananları ve bu hainlerin yaptıklarını iyi baksın. Devletten maaş alıp devletin uçağı ile TBMM’ye bomba atılmasının gerekçesi olamaz. Küresel güçlerle Türkiye’ye ihanet edenler bunun bedelini ödeyecekler. Hep birlikte geleceğimize sahip çıkmalıyız” dedi.
Demokrasi şehri Aydın’ın AK Partili milletvekilleri Mehmet Erdem, Mustafa Savaş ve Abdurrahman Öz, hainliğin, kalleşliğin ve şerfesizliğin boyutunu görmek isteyen herkesin TBMM’yi gelip görmesini istediler.