AK Parti Efeler İlçe Gençlik Kolları, Kızılay’ın başlatmış olduğu ‘Vatan Sana Kanım Feda’ adlı kampanyasına destek oldu.
AK Partili gençler, Efeler ilçesi Barış Selçuk Basın Park’ı içerisinde bulunan Kızılay kan alma merkezin gelerek kan bağışında bulundular.
AK Parti Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, konuya ilşkin açıklamasında, Efeler İlçe Gençlik Kolları olarak her zaman kan bağışı kampanyasına kan vererek destek olacaklarını belirterek, ”Kızılay’ın başlatmış olduğu ‘Vatan Sana Kanım Feda’ kan verme kampanyasına destek veriyoruz. Kan hayattır. AK Parti Efeler İlçe Gençlik Kolları olarak her zaman kan bağışı kampanyasına kan vererek desteğimiz olacak. Resmi kayıtlara göre 4 bin 100 üyemiz var. Bu 4 bin 100 üyemizden 2 bini düzenli olarak kan bağışında bulunuyor. Gençlik Kollarına üye olan gençlerin periyotlar halinde kan bağışında bulunuyorlar. Biz bunların raporunu tutup genel merkeze gönderiyoruz. Geri kalan arkadaşlarımız sağlık problemleri nedeniyle kan bağışında bulunmuyor. Böyle duyarlı bir gençliğe başkanlık yaptığım için çok mutluyum. Gençlik Kolları olarak tek temennimiz herkesin kan vererek hayat kurtarmasıdır” dedi.