AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Mehmet erdem, mesajında; “Dünya tarihinin şahit olduğu en destansı kurtuluş mücadelelerinden birisi olan kurtuluş savaşımızın mimarı Gazi Meclisin 96.Kuruluş Yıldönümü’nü idrak etmenin gurur ve mutluluğu içerisinde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere TBMM’nin kurucu unsurları içerisinde yer alan tüm üyeleri minnet, şükran ve rahmetle yâd ediyoruz. Kazanılan kurtuluş savaşının ardından bu zaferi Cumhuriyet ile taçlandıran Türkiye Büyük Millet Meclisi 96 yıldan bu yana her geçen gün olgunlaşan demokrasimizin en önemli nişanelerinden olmuş ve bundan sonra da olmaya devam edecektir.
Türkiye’nin tüm sorunlarının tartışıldığı ve 2023 vizyonu çerçevesinde çalışmalarını çözüm odaklı olarak devam ettirmeye kararlı olan Gazi Meclis Cumhuriyet’in kendine verdiği yetki ve sorumlulukları hakkıyla yerine getirme istek ve kararlılığında olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, birlik ve beraberliğimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 96. Kuruluş yıldönümünü bir kez daha tebrik ederken geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.