AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Nazilli’de esnaf odaları, ziraat odası ve esnaf kefalet kooperatifini ziyaret etti.
AK Parti Milletvekili Abdurrahman Öz, Nazilli ziyaretlerinde Nazilli Esnaf Odası, Nazilli Ziraat Odası, Nazilli Esnaf Kredi ve kefalet Kooperatifi ve İlçe Milli Eğitim olmak üzere bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Esnaf odasından başladığı ziyaretinde esnaflarla sohbet ederek parti olarak yaptığı yatırımlardan bahsetti.
AK Parti Milletvekili Abdurrahman Öz, yaptığı açıklamada; “AK Parti’nin bir handikapı var. İnsanlar bize o kadar güveniyorlar ki. Seçimlerde verdiğimiz öğütleri sanki ertesi gün yapıp bitirecekmişiz gibi düşünüyorlar. Önümüzde bizim 3, 4 sene vakit var. Önemli olan 2019 seçimlerine giderken sözlerimizi yerine getirmiş olmamız. Çevre yolu bitti biliyorsunuz. Aydında 11 tane kapalı spor salonu var. Zamanla bakımsızlıktan ve kullanılmamaktan yıpranmış. Hepsini elden geçireceğiz bunların. Kapalı spor salonlarını okulların beden eğitimi dersi durumuna getireceğiz. Ben bizim insanımıza şunu söylemek istiyorum yüzme havuzu ile ilgili. Yüzme havuzu deyince sadece erkek ve açık bayanlar gider anlıyoruz. Bu havuzlar en çok muhafazakar camianın hanımlarına ihtiyaç olan havuzlar. Ankara da sosyal tesislere gidin hep o donanımla yapılmıştır” dedi.