Didim Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu Uluslararası Standartlar Organizasyonu İSO’nun 9001-2008 hizmet standartları kalite belgesi almaya hak kazandı.
Didim Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokuluna verilen ISO 9001-2008 kalite belgesi alınması en zor olan İngiltere eğitim normlarına göre verilmiş olup üç yıl geçerliğe sahip. Kalite sistemi ile hedeflenen öğrenci, öğretmen, veli ve dış paydaşların, okul ile ilgili beklentilerine cevap vermek ve üst düzey eğitim sistemi üretmek amaçlanıyor.
Didim Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu idaresinden yapılan açıklamada,”Bu süreçte kurumumuza gelen akredite uzmanları proserler dahilinde okulumuzun, misyon, vizyon ve değerlerinden tutunda fiziki yapısına, donanımına, eğitim öğretim faaliyetlerinin niteliğinden, ders dışı açılan yetenek ve beceri kurslarına, yerel ve ulusal yarışmalarda alınan öğrenci derecelerinden, okulca katılınan sosyal sorumluluk projelerine, gezilere, okul aile birliği faaliyetlerinden veli iş birliği memnuniyetlerine, özel gün ve kutlama programlarından okulun bu yıl içerisinde aldığı (kalite belgelerine kadar birçok kriter incelenmiş ve bu değerlendirmelerin sonucunda da ISO 9001-2008 kalite belgesini alması uygun bulunmuştur. Aydın’da bu belgeye sahip tek okuldur” denildi.