15 Temmuz gecesi milletin birlik ve beraberlik ruhuyla bir destan yazdığını söyleyen Alperen Ocakları Vakfı Aydın İl Başkanı Burak Yaşar, FETÖ ile bağlantılı kişi ve kurumlara dönük operasyonları desteklediklerini açıkladı.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimine karşı milletin dik duruş gösterdiğini belirten Alperen Ocakları Vakfı Aydın İl Başkanı Burak Yaşar, Doğu ve Güneydoğu’da bazı belediyelerin milletin dik duruşuna engel koyduğunu söyledi. Kışla girişlerinin iş makineleri ile kapatıldığına değinen Yaşar, "Darbe girişimine aziz milletimizin karşı koymasını fırsat bilen bölücü terör örgütü Pkk destekçisi belediyeler, Doğu ve Güneydoğu’daki illerimizde kışlalarımızın girişlerini iş makinaları ile kapatarak teröristlere yapılan operasyonların aksamasına neden olmaktadır. Diyarbakır’da terör örgütü yanlısı parti, kışla girişlerini kaptınca zafer kazanmışcasına insanları meydanda toplayıp miting düzenlemektedir." dedi.
Terörle mücadeleye ilk günden bu yana destek verdiklerini hatırlatan Yaşar, "Bugün gelinen noktada devletimiz tüm imkanlarını FETÖ’ye yönlendirmesi ile yüzlerce şehit vererek temizlenen mahalleler teröristlerce tekrar tuzaklarla doldurulmaktadır. Pkkya yönelik operasyonlarca sesi kesilen, başı ezilmek üzere olan terör örgütü nefes aldırılmamalıdır. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından her kesimin desteğini ardına alan devletimiz, alınan OHAL kararı ile FETÖ’nün başını nasıl ezdiyse PKK’nın başı da derhal ezilmeli, devlet kadrolarındaki destekçileri ve maddi lojistikçileri doğduklarına pişman edilmelidir. Zira son beş günde verilen 20 den fazla şehidimizin haberi bizleri derinden yaralamıştır. Gereği en kısa zamanda yapılmalıdır." diye konuştu.
"İNCİRLİK ÜSSÜ KAPATILMALI"
Amerika’nın Adana İncirlik’te bulunan hava üssünün kapatılmasını da isteyen Alperen Ocakları Başkanı Yaşar, "İncirlik İhanet Üssü kaptılmalı; Abd’ye rest çekilmeli, Ayasofya’nında kubbeleri hasret kaldığı aminler ile buluşturularak Avrupa’nın geriye kadar tek dişide sökülmelidir." ifadelerini kullandı.
Yaşar ayrıca Büyük Birlik Partisi (BBP) merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili ortaya atılan suikast iddialarının da takipçisi olduklarını vurguladı.