Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın Su ve Kanalizasyon İşleri (ASKİ) Genel Müdürlüğü, bünyesine dahil ettiği 10 adet Mobil Tahsilat Aracı ile mobil tahsilata başlıyor.
Yeni uygulama ile belirlenen program dahilinde vatandaşların ödemelerini daha kolay yapacağı belirtildi. Online uydu bağlantılı mobil tahsilat araçları 550 bin aboneye hizmet verecek. Su tahsilat, su tahakkuk ve abone hizmetlerinin de verilebileceği şekilde dizayn edilen ASKİ mobil tahsilât araçları en ücra noktadaki vatandaşlara hizmet vereceği belirtilen araçlar hizmete başlamadan önce Atatürk Meydanı’nda tanıtıldı.
Mobil tahsilat araçları ile hizmetin ayaklarına gelecek olmasının son derece önemli bir belediyecilik hizmeti olduğunu kaydeden vatandaşlar, “İlçelerde ve Mahallelerde yaşlı ve engelli insanlarımız bulunuyor. Bu kişiler artık yorulmadan işlemlerini yapabilecekler. Böyle bir hizmeti ayağımıza kadar getiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na ve ASKİ yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.